Hans Gerlach
Marmelády, džemy a rôsoly
Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie vynikajúcich surovín. Dobrá správa znie – zavárať môžeme po celý rok. Na jar lákajú jahody a rebarbora, v lete šťavnaté čerešne a marhule, na jeseň rozvoniavajú jablká a hrušky a v zime prídu na rad citrusové plody. A, samozrejme, dozviete sa všetko potrebné a dôležité, aby sa vám marmelády a rôsoly podarili.
Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie vynikajúcich surovín. Dobrá správa znie – zavárať môžeme po celý rok. Na jar lákajú jahody a rebarbora, v lete šťavnaté čerešne a marhule, na jeseň rozvoniavajú jablká a hrušky a v zime prídu na rad citrusové plody. A, samozrejme, dozviete sa všetko potrebné a dôležité, aby sa vám marmelády a rôsoly podarili.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | IKAR |
Rok vydania | 2011 |
Počet strán | 168 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 547 g |
Rozmery (š-v-h) | 190x250 |
EAN | 9788055124582 |
Dodacia doba | nedostupné |