Oded Schwartz
Konzervovanie, 2. vydanie
KONZERVOVANIE Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb. VÝSLEDNÝ ÚSPECH Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.
KONZERVOVANIE Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb. VÝSLEDNÝ ÚSPECH Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | IKAR |
Rok vydania | 2011 |
Počet strán | 192 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 995 g |
Rozmery (š-v-h) | 234x286 |
EAN | 9788055123912 |
Dodacia doba | nedostupné |