Ladislav Tvrdoň
Varíme chutne a lacno
Publikácia je knižná prvotina z dielne Ladislava Tvrdoňa. V praktickom formáte a s atraktívnymi receptami tento sympatický kuchár prináša námety, ktoré isto môžu obohatiť aj váš každodenný jedálniček. Široká paleta pokrmov je zaujímavá hneď z dvoch dôvodov – jedlá sú nielen chutné, ale lacné, teda prístupné pre každého. Čitatelia časopisu Moderná žena a jeho špeciálov Laca Tvrdoňa poznajú skôr ako Šéfkuchára do police. Už vyše roka predstavuje svoje recepty v rámci seriálu receptov do zbierky Môj najobľúbenejší recept. Šéfkuchár do police Laco Tvrdoň ponúka v tejto knižke dva tucty chutných jedál z hydiny, bravčového mäsa, rýb, zeleniny a cestovín, nájdete tu však i slané a sladké múčne jedlá a pre milovníkov polievok dvanásť receptov. Každé jedlo Laco uvaril a v štyroch krokových fázach pripravil pre fotenie. Čitateľovi vďaka tomu ponúka názornú rozfázovanú výrobu každého pokrmu, ale aj dĺžku jeho prípravy, podrobný rozpis surovín a finančné náklady. Jedlá, ako aj fázy ich prípravy nafotil mladý slovenský fotograf Matej Sámel.
Publikácia je knižná prvotina z dielne Ladislava Tvrdoňa. V praktickom formáte a s atraktívnymi receptami tento sympatický kuchár prináša námety, ktoré isto môžu obohatiť aj váš každodenný jedálniček. Široká paleta pokrmov je zaujímavá hneď z dvoch dôvodov – jedlá sú nielen chutné, ale lacné, teda prístupné pre každého. Čitatelia časopisu Moderná žena a jeho špeciálov Laca Tvrdoňa poznajú skôr ako Šéfkuchára do police. Už vyše roka predstavuje svoje recepty v rámci seriálu receptov do zbierky Môj najobľúbenejší recept. Šéfkuchár do police Laco Tvrdoň ponúka v tejto knižke dva tucty chutných jedál z hydiny, bravčového mäsa, rýb, zeleniny a cestovín, nájdete tu však i slané a sladké múčne jedlá a pre milovníkov polievok dvanásť receptov. Každé jedlo Laco uvaril a v štyroch krokových fázach pripravil pre fotenie. Čitateľovi vďaka tomu ponúka názornú rozfázovanú výrobu každého pokrmu, ale aj dĺžku jeho prípravy, podrobný rozpis surovín a finančné náklady. Jedlá, ako aj fázy ich prípravy nafotil mladý slovenský fotograf Matej Sámel.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Vydavateľstvo Metro Media, s.r.o |
Rok vydania | 1970 |
Počet strán | 64 |
Typ viazania | Paperback |
Hmotnosť (g) | 120 g |
Rozmery (š-v-h) | 190x137 |
EAN | 9788778167101 |
Dodacia doba | nedostupné |