Ladislav Tvrdoň

Varíme chutne a lacno

Publikácia je knižná prvotina z dielne Ladislava Tvrdoňa. V praktickom formáte a s atraktívnymi receptami tento sympatický kuchár prináša námety, ktoré isto môžu obohatiť aj váš každodenný jedálniček. Široká paleta pokrmov je zaujímavá hneď z dvoch dôvodov – jedlá sú nielen chutné, ale lacné, teda prístupné pre každého. Čitatelia časopisu Moderná žena a jeho špeciálov Laca Tvrdoňa poznajú skôr ako Šéfkuchára do police. Už vyše roka predstavuje svoje recepty v rámci seriálu receptov do zbierky Môj najobľúbenejší recept. Šéfkuchár do police Laco Tvrdoň ponúka v tejto knižke dva tucty chutných jedál z hydiny, bravčového mäsa, rýb, zeleniny a cestovín, nájdete tu však i slané a sladké múčne jedlá a pre milovníkov polievok dvanásť receptov. Každé jedlo Laco uvaril a v štyroch krokových fázach pripravil pre fotenie. Čitateľovi vďaka tomu ponúka názornú rozfázovanú výrobu každého pokrmu, ale aj dĺžku jeho prípravy, podrobný rozpis surovín a finančné náklady. Jedlá, ako aj fázy ich prípravy nafotil mladý slovenský fotograf Matej Sámel.

Publikácia je knižná prvotina z dielne Ladislava Tvrdoňa. V praktickom formáte a s atraktívnymi receptami tento sympatický kuchár prináša námety, ktoré isto môžu obohatiť aj váš každodenný jedálniček. Široká paleta pokrmov je zaujímavá hneď z dvoch dôvodov – jedlá sú nielen chutné, ale lacné, teda prístupné pre každého. Čitatelia časopisu Moderná žena a jeho špeciálov Laca Tvrdoňa poznajú skôr ako Šéfkuchára do police. Už vyše roka predstavuje svoje recepty v rámci seriálu receptov do zbierky Môj najobľúbenejší recept. Šéfkuchár do police Laco Tvrdoň ponúka v tejto knižke dva tucty chutných jedál z hydiny, bravčového mäsa, rýb, zeleniny a cestovín, nájdete tu však i slané a sladké múčne jedlá a pre milovníkov polievok dvanásť receptov. Každé jedlo Laco uvaril a v štyroch krokových fázach pripravil pre fotenie. Čitateľovi vďaka tomu ponúka názornú rozfázovanú výrobu každého pokrmu, ale aj dĺžku jeho prípravy, podrobný rozpis surovín a finančné náklady. Jedlá, ako aj fázy ich prípravy nafotil mladý slovenský fotograf Matej Sámel.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Vydavateľstvo Metro Media, s.r.o
Rok vydania 1970
Počet strán 64
Typ viazania Paperback
Hmotnosť (g) 120 g
Rozmery (š-v-h) 190x137
EAN 9788778167101
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Leto na tanieri  - Recepty plné slnka a vôní
-9%
TANJA DUSY
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,95 €
15,43 €
Na zimu zatvorené
-9%
Jorn Lier Horst
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,95 €
13,61 €
Hviezdne hodiny ľudstva
-9%
Stefan Zweig
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
18,90 €
17,20 €
Kroniky Narnie set
-9%
Clive Staples Lewis
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
44,90 €
40,86 €
Ukrajinský podvod
-9%
Michael R. Caputo
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
22,10 €
20,12 €
Mimi a Líza: Tmy sa nemusíš báť
-9%
Katarína Kerekesová, Katarína Moláková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,95 €
9,06 €
Obrázky z prešporského geta
-9%
Kolektív
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,93 €
8,13 €
Šum - Chyba v ľudskom úsudku
-9%
Daniel Kahneman, Olivier Sibony
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
29,90 €
27,21 €