Andrea Ena
U Taliana: Tutti a tavola: poďte všetci k stolu...
Poďte s nami na kulinársku cestu do srdca Talianska so skvostnou knihou receptov od uznávaného sardínskeho šéfkuchára Andreu Enu. Ak ste niekedy ochutnali rizoto či pizzu od Taliana, viete, o čom je reč. Andrea Ena, známy svojimi reštauráciami Sapori Italiani a Da Andrea, prináša svoje kulinárske umenie priamo do vašej kuchyne. Sardínsky šéfkuchár si získal srdcia milovníkov talianskej ku-chyne po celom Slovensku a v tejto knihe vám ponúka svoje najobľúbenejšie recepty, ktoré kombinujú autentické chute s lokálnymi surovinami. S vyše dvadsaťročnými skúsenosťami na Slovensku presne vie, čo chutí slovenským gurmánom, a preto do svojej knihy vybral recepty, ktoré ulahodia každému. Táto kniha nie je len zbierkou receptov, ale aj pohľadom do duše talianskej kuchyne, kde každé jedlo rozpráva svoj vlastný príbeh. Andrea vás naučí, ako pripraviť pravé talianske cestoviny či dokonalé rizoto. Vždy pritom dbá na jednoduchosť a čerstvosť, ktoré sú pri príprave talianskych jedál kľúčové. S Andreovou knihou môžete priniesť autenticitu a jedinečnú chuť jeho jedál priamo na svoj stôl. Uvarte ich s láskou, ako to robí samotný šéfkuchár, a vychutnajte si so svojimi blízkymi pôžitok z pravej talianskej kuchyne. Nechajte sa inšpirovať lahodnými talianskymi receptami a premeňte každé jedlo na výnimočný zážitok.
Poďte s nami na kulinársku cestu do srdca Talianska so skvostnou knihou receptov od uznávaného sardínskeho šéfkuchára Andreu Enu. Ak ste niekedy ochutnali rizoto či pizzu od Taliana, viete, o čom je reč. Andrea Ena, známy svojimi reštauráciami Sapori Italiani a Da Andrea, prináša svoje kulinárske umenie priamo do vašej kuchyne. Sardínsky šéfkuchár si získal srdcia milovníkov talianskej ku-chyne po celom Slovensku a v tejto knihe vám ponúka svoje najobľúbenejšie recepty, ktoré kombinujú autentické chute s lokálnymi surovinami. S vyše dvadsaťročnými skúsenosťami na Slovensku presne vie, čo chutí slovenským gurmánom, a preto do svojej knihy vybral recepty, ktoré ulahodia každému. Táto kniha nie je len zbierkou receptov, ale aj pohľadom do duše talianskej kuchyne, kde každé jedlo rozpráva svoj vlastný príbeh. Andrea vás naučí, ako pripraviť pravé talianske cestoviny či dokonalé rizoto. Vždy pritom dbá na jednoduchosť a čerstvosť, ktoré sú pri príprave talianskych jedál kľúčové. S Andreovou knihou môžete priniesť autenticitu a jedinečnú chuť jeho jedál priamo na svoj stôl. Uvarte ich s láskou, ako to robí samotný šéfkuchár, a vychutnajte si so svojimi blízkymi pôžitok z pravej talianskej kuchyne. Nechajte sa inšpirovať lahodnými talianskymi receptami a premeňte každé jedlo na výnimočný zážitok.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | IKAR, a.s. |
Rok vydania | 2024 |
Počet strán | 200 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 1010 g |
Rozmery (š-v-h) | 265x219 |
EAN | 9788055196947 |
Dodacia doba | online cena - Skladom - 1 pracovný deň |