Katarína Olejárová

Pohodové Vianoce - Receptový adventný kalendár

Pohodové Vianoce je kniha plná pokoja, vôní a tradícií, ktorá vám pomôže pripraviť tie najkrajšie sviatky bez veľkého naháňania sa. Obsahuje recepty na adventné a vianočné koláčiky, rady, tipy a množstvo zlepšovákov, ktoré vám ušetria čas aj peniaze. Kniha začína praktickými tipmi na pár dní pred adventom, a každý adventný týždeň ponúka recepty na vianočné dobroty – od tých, ktoré potrebujú dlhšie zrieť, až po tie, ktoré sú najlepšie čerstvé. Nechajte sa inšpirovať a prežite pokojné, voňavé a tradičné Vianoce, plné chutí a radosti. Ukážka: Sobíkové sušienky Čas prípravy: 60 minút Na 30 kusov: - 240 g hladkej múky - 100 g práškového cukru - 150 g masla - 2 žĺtky - 1 vrecko vanilkového cukru - 1 lyžica nastrúhanej citrónovej kôry - 30 g nastrúhaných olúpaných mandlí - 50 g čokolády na varenie - červené cukrové cukríky Postup: 1. Múku preosejeme s práškovým cukrom. Pridáme na kúsky nakrájané maslo, žĺtky, vanilkový cukor, citrónovú kôru a mandle. Všetko spracujeme na pevné cesto, ktoré necháme v chladničke asi hodinu odležať. 2. Potom cesto rozvaľkáme na plát hrubý 5 mm a vykrojíme z neho kolieska s priemerom 6 cm. Kolieska rozložíme na plechy a pečieme v predhriatej rúre na 190 °C asi 12 minút. Po upečení necháme vychladnúť na kovovej mriežke. 3. Čokoládu rozpustíme v horúcom vodnom kúpeli a naplníme do malého papierového kornútika. Na kolieska namaľujeme parohy, oči a prilepíme cukrík ako nos.

Pohodové Vianoce je kniha plná pokoja, vôní a tradícií, ktorá vám pomôže pripraviť tie najkrajšie sviatky bez veľkého naháňania sa. Obsahuje recepty na adventné a vianočné koláčiky, rady, tipy a množstvo zlepšovákov, ktoré vám ušetria čas aj peniaze. Kniha začína praktickými tipmi na pár dní pred adventom, a každý adventný týždeň ponúka recepty na vianočné dobroty – od tých, ktoré potrebujú dlhšie zrieť, až po tie, ktoré sú najlepšie čerstvé. Nechajte sa inšpirovať a prežite pokojné, voňavé a tradičné Vianoce, plné chutí a radosti. Ukážka: Sobíkové sušienky Čas prípravy: 60 minút Na 30 kusov: - 240 g hladkej múky - 100 g práškového cukru - 150 g masla - 2 žĺtky - 1 vrecko vanilkového cukru - 1 lyžica nastrúhanej citrónovej kôry - 30 g nastrúhaných olúpaných mandlí - 50 g čokolády na varenie - červené cukrové cukríky Postup: 1. Múku preosejeme s práškovým cukrom. Pridáme na kúsky nakrájané maslo, žĺtky, vanilkový cukor, citrónovú kôru a mandle. Všetko spracujeme na pevné cesto, ktoré necháme v chladničke asi hodinu odležať. 2. Potom cesto rozvaľkáme na plát hrubý 5 mm a vykrojíme z neho kolieska s priemerom 6 cm. Kolieska rozložíme na plechy a pečieme v predhriatej rúre na 190 °C asi 12 minút. Po upečení necháme vychladnúť na kovovej mriežke. 3. Čokoládu rozpustíme v horúcom vodnom kúpeli a naplníme do malého papierového kornútika. Na kolieska namaľujeme parohy, oči a prilepíme cukrík ako nos.

Jazyk slovenský
Vydavateľ MAFRA Slovakia
Rok vydania 2024
Počet strán 200
Typ viazania brožovaná
Hmotnosť (g) 606 g
Rozmery (š-v-h) 0x0
EAN 9788082541109
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Pečieme s Jožkou
-9%
Jozefína Zaukolcová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Zdravie na zjedenie!
-9%
Erika Malá
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
17,90 €
16,29 €
Zdobení dortů
-9%
Autumn Carpenterová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Lenivá kuchárka 3 - Babičkine nezabudnuteľné recepty
-9%
Veronika Čopíková, Peter Farkaš
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €
Drobné pečivo - Od A po Z
-9%
Kolektív autorov
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,90 €
9,01 €
Cukráreň Petry Tóthovej
-9%
Petra Tóthová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Upečme si sviatky
-10%
Petra Tóthová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,41 €
Čokoláda - Fascinujúci príbeh delikatesy
-9%
Dom Ramsey
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,90 €
15,38 €