Čapla Jozef a kolektív

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Publikácia je určená pre širokú odbornú verejnosť, študentov stredných odborných škôl a vysokých škôl v oblasti potravinárstva a gastronómie, ale aj pre prevádzky verejného stravovania. Cieľom publikácie je získať cenné informácie ohľadom technológie výroby pokrmov pripravených metódou sous vide, ako aj ich bezpečnosti.

Publikácia je určená pre širokú odbornú verejnosť, študentov stredných odborných škôl a vysokých škôl v oblasti potravinárstva a gastronómie, ale aj pre prevádzky verejného stravovania. Cieľom publikácie je získať cenné informácie ohľadom technológie výroby pokrmov pripravených metódou sous vide, ako aj ich bezpečnosti.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania 2024
Počet strán 60
Typ viazania brožovaná
Hmotnosť (g) 125 g
Rozmery (š-v-h) 240x170
EAN 9788055227290
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Burina na zjedenie - Bojovať s burinou, alebo ju jednoducho zjesť? 50 skvelých receptov
-11%
Susanne Hansch, Elke Schwarzer
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,90 €
10,60 €
Beat - Kniha útekov
-9%
Viliam Klimáček
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,90 €
13,56 €
Gruffalo
-9%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,90 €
9,01 €
Liečivé rastliny z Božej záhrady, 3.vyd.
-9%
Maria Trebenová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,90 €
10,83 €
Ospalé zvieratká - zvuková knižka 22 zvukov
-9%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €
Meet the... - Dinosaurs
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,45 €
10,42 €
Zvieratá - malý objaviteľ - Dotykové časti s okienkami
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
10,99 €
10,01 €
Veľká kniha živočíchov
-9%
Kolektív
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
39,90 €
36,31 €