Čapla Jozef a kolektív
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide
Publikácia je určená pre širokú odbornú verejnosť, študentov stredných odborných škôl a vysokých škôl v oblasti potravinárstva a gastronómie, ale aj pre prevádzky verejného stravovania. Cieľom publikácie je získať cenné informácie ohľadom technológie výroby pokrmov pripravených metódou sous vide, ako aj ich bezpečnosti.
5,61 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Publikácia je určená pre širokú odbornú verejnosť, študentov stredných odborných škôl a vysokých škôl v oblasti potravinárstva a gastronómie, ale aj pre prevádzky verejného stravovania. Cieľom publikácie je získať cenné informácie ohľadom technológie výroby pokrmov pripravených metódou sous vide, ako aj ich bezpečnosti.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Rok vydania | 2024 |
Počet strán | 60 |
Typ viazania | brožovaná |
Hmotnosť (g) | 125 g |
Rozmery (š-v-h) | 240x170 |
EAN | 9788055227290 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
10,99 €
10,01 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,00 €
8,19 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,99 €
9,10 €