Čapla Jozef a kolektív

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Publikácia je určená pre širokú odbornú verejnosť, študentov stredných odborných škôl a vysokých škôl v oblasti potravinárstva a gastronómie, ale aj pre prevádzky verejného stravovania. Cieľom publikácie je získať cenné informácie ohľadom technológie výroby pokrmov pripravených metódou sous vide, ako aj ich bezpečnosti.

Publikácia je určená pre širokú odbornú verejnosť, študentov stredných odborných škôl a vysokých škôl v oblasti potravinárstva a gastronómie, ale aj pre prevádzky verejného stravovania. Cieľom publikácie je získať cenné informácie ohľadom technológie výroby pokrmov pripravených metódou sous vide, ako aj ich bezpečnosti.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania 2024
Počet strán 60
Typ viazania brožovaná
Hmotnosť (g) 125 g
Rozmery (š-v-h) 240x170
EAN 9788055227290
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Nová kuchárska kniha
-9%
Terézia Vansová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Konečne normálna vražda
-11%
Dominik Dán
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,95 €
15,09 €
Kapitán Bombarďák 12: Kapitán Bombarďák a páchnuca príhoda s pánom Smradohlavom
-9%
Dav Pilkey
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
10,99 €
10,01 €
Včelár Jožko
-9%
Simona Čechová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,90 €
10,83 €
Dráčik, nehnevaj sa!
-9%
Robert Starling
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,90 €
9,01 €
Kuliferdo - Matematika , geometria
-9%
Mária Mydlová, Renáta Sivoková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,00 €
8,19 €
Tatove Rozprávky - Nezlosti ma a spi už...
-9%
František Debnár
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,99 €
9,10 €
Cukráreň v Paríži
Julie Caplin
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,99 €