Čapla Jozef a kolektív
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide
Publikácia je určená pre širokú odbornú verejnosť, študentov stredných odborných škôl a vysokých škôl v oblasti potravinárstva a gastronómie, ale aj pre prevádzky verejného stravovania. Cieľom publikácie je získať cenné informácie ohľadom technológie výroby pokrmov pripravených metódou sous vide, ako aj ich bezpečnosti.
5,61 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Publikácia je určená pre širokú odbornú verejnosť, študentov stredných odborných škôl a vysokých škôl v oblasti potravinárstva a gastronómie, ale aj pre prevádzky verejného stravovania. Cieľom publikácie je získať cenné informácie ohľadom technológie výroby pokrmov pripravených metódou sous vide, ako aj ich bezpečnosti.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Rok vydania | 2024 |
Počet strán | 60 |
Typ viazania | brožovaná |
Hmotnosť (g) | 125 g |
Rozmery (š-v-h) | 240x170 |
EAN | 9788055227290 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-11%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,90 €
10,60 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,90 €
10,83 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
10,99 €
10,01 €