Čapla Jozef a kolektív

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Publikácia je určená pre širokú odbornú verejnosť, študentov stredných odborných škôl a vysokých škôl v oblasti potravinárstva a gastronómie, ale aj pre prevádzky verejného stravovania. Cieľom publikácie je získať cenné informácie ohľadom technológie výroby pokrmov pripravených metódou sous vide, ako aj ich bezpečnosti.

Publikácia je určená pre širokú odbornú verejnosť, študentov stredných odborných škôl a vysokých škôl v oblasti potravinárstva a gastronómie, ale aj pre prevádzky verejného stravovania. Cieľom publikácie je získať cenné informácie ohľadom technológie výroby pokrmov pripravených metódou sous vide, ako aj ich bezpečnosti.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania 2024
Počet strán 60
Typ viazania brožovaná
Hmotnosť (g) 125 g
Rozmery (š-v-h) 240x170
EAN 9788055227290
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Šesť karmínových žeriavov - Krv hviezd 1.diel
-9%
Elizabeth Lim
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
18,95 €
17,25 €
Konečné a večné bytie
-9%
Edita Steinová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
15,99 €
14,56 €
Tisíc Páleníc
-10%
Boris Filan
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,95 €
15,26 €
Kuliferdo - Grafomotorika 2 PZ
-9%
Věra Gošová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,00 €
8,19 €
Zvieratká - Moja veľká knižka
-9%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,99 €
9,10 €
Naj... dopravné prostriedky v pohybe
-9%
autor neuvedený
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
26,90 €
24,48 €
Thatcherová a thatcherizmus - Radikálna politika, ktorá dodnes ovplyvňuje svet
-9%
Eric J. Evans
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,95 €
15,43 €
Mŕtvy na Pekelnom vrchu
-9%
Juraj Červenák
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,95 €
13,61 €