Ján Mareček, Andrea Mendelová, Miriam Solgajová, Štefan Dráb, Eva Ivanišová
Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu
1. kapitola Skladovateľnosť rastlinných produktov 2. kapitola Skladovanie obilnín 3. kapitola Skladovanie olejnín 4. kapitola Skladovanie strukovín 5. kapitola Skladovanie zemiakov 6. kapitola Skladovanie repy cukrovej 7. kapitola Skladovanie ovocia a zeleniny 8. kapitola Spracovanie obilnín 9. kapitola Spracovanie olejnín 10. kapitola Spracovanie okopanín 11. kapitola Technológia spracovania ovocia a zeleniny 12. kapitola Technológia spracovania pochutín
1. kapitola Skladovateľnosť rastlinných produktov 2. kapitola Skladovanie obilnín 3. kapitola Skladovanie olejnín 4. kapitola Skladovanie strukovín 5. kapitola Skladovanie zemiakov 6. kapitola Skladovanie repy cukrovej 7. kapitola Skladovanie ovocia a zeleniny 8. kapitola Spracovanie obilnín 9. kapitola Spracovanie olejnín 10. kapitola Spracovanie okopanín 11. kapitola Technológia spracovania ovocia a zeleniny 12. kapitola Technológia spracovania pochutín
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Rok vydania | 2022 |
Počet strán | 329 |
Typ viazania | brožovaná |
Hmotnosť (g) | 564 g |
Rozmery (š-v-h) | 240x170 |
EAN | 9788055224381 |
Dodacia doba | nedostupné |