Milí zákazníci!

Z dôvodu pokročilého predvianočného času Vám už nevieme zaručiť, že objednávky,  ktoré dostaneme po 18.12.2024  sa k Vám dostanú do Vianoc.

Ďakujeme Vám za pochopenie a DIDEROT kníhkupectvo Vám želá pokojné, veselé Vianoce a šťastný nový rok!

 

Petra Tóthová

Cukráreň Petry Tóthovej

Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva. Jej kniha je plná nádherných zákuskov a tort, na aké človek len tak nenatrafí. Retro recepty oblečené do moderného šatu vás zanechajú v nemom úžase nad tým, aké umelecké dielo môže vzniknúť napríklad zo sloních sĺz alebo z punčových rezov. Medzi dezertmi zachytenými objektívom Dušana Křísteka, experta v oblasti kulinárskej fotografie, nájdete okrem dobre známych tradičných receptov aj cukrárske špeciality ako úžasné kávové zrná, realistické plnené broskyne či dizajnové okrúhle krémeše, ktorými zapôsobíte na akúkoľvek návštevu. Túžili ste vedieť ako pracovať s karamelom? Máte jedinečnú príležitosť zdokonaliť svoje cukrárske zručnosti! A ak by vám kniha nestačila, Petra Tóthová vás privíta aj na svojich kurzoch pečenia a zdobenia. Na jej sociálnych sieťach nájdete podrobnosti o príprave dezertov, videá s návodmi, ale i profesionálne tipy na to, ako si čas v kuchyni uľahčiť a spríjemniť.

Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva. Jej kniha je plná nádherných zákuskov a tort, na aké človek len tak nenatrafí. Retro recepty oblečené do moderného šatu vás zanechajú v nemom úžase nad tým, aké umelecké dielo môže vzniknúť napríklad zo sloních sĺz alebo z punčových rezov. Medzi dezertmi zachytenými objektívom Dušana Křísteka, experta v oblasti kulinárskej fotografie, nájdete okrem dobre známych tradičných receptov aj cukrárske špeciality ako úžasné kávové zrná, realistické plnené broskyne či dizajnové okrúhle krémeše, ktorými zapôsobíte na akúkoľvek návštevu. Túžili ste vedieť ako pracovať s karamelom? Máte jedinečnú príležitosť zdokonaliť svoje cukrárske zručnosti! A ak by vám kniha nestačila, Petra Tóthová vás privíta aj na svojich kurzoch pečenia a zdobenia. Na jej sociálnych sieťach nájdete podrobnosti o príprave dezertov, videá s návodmi, ale i profesionálne tipy na to, ako si čas v kuchyni uľahčiť a spríjemniť.

Jazyk slovenský
Vydavateľ IKAR, a.s.
Rok vydania 2023
Počet strán 200
Typ viazania Knihy viazané
Hmotnosť (g) 883 g
Rozmery (š-v-h) 252x195
EAN 9788055190358
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Diéta pri chorobách pažeráka, žalúdka a dvanástnika
-9%
doc. MUDr. Peter Minárik, PhD., MSc., PhD. Eva Blaho
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
25,40 €
23,12 €
Protiprdkavá kuchárska kniha – nové doplnené vydanie!
-9%
Igor Bukovský,Petra Gálisová,Ivana Kachútová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,99 €
22,75 €
Sirtfood diéta
-9%
Aidan Goggins, Glen Matten
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
12,90 €
11,74 €
Život bez mlieka
-9%
Alisa Fleming
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Pekne papkaj - Recepty (nielen) pre najmenších
-9%
Natália Šťastná
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
35,90 €
32,67 €
Pôst na ženský spôsob
-9%
Dr. Mindy Pelzová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,90 €
18,11 €
Pestro a zdravšie - Aj bez lepku a laktózy
-9%
Lívia Mikulčíková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,00 €
21,84 €
Prvý rok s cukrovkou
-9%
MUDr. Barbora Zoboková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,95 €
13,61 €