Petra Lenártová, Martina Gažárová
Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav
Vedecká monografia. Obsah: 1.Súčasný stav riešenej problematiky 2.Cieľ práce 3.Materiál a metodika práce 4.Výsledky práce a diskusia 5. Návrh a využitie výsledkov
9,35 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Vedecká monografia. Obsah: 1.Súčasný stav riešenej problematiky 2.Cieľ práce 3.Materiál a metodika práce 4.Výsledky práce a diskusia 5. Návrh a využitie výsledkov
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Rok vydania | 2022 |
Počet strán | 114 |
Typ viazania | brožovaná |
Hmotnosť (g) | 210 g |
Rozmery (š-v-h) | 230x165 |
EAN | 9788055225586 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,90 €
13,56 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,90 €
10,83 €