Dan Charnas
Work Clean
Through interviews with chefs working in professional kitchens all over the world, culinary students, line cooks and restaurant employees, the author reveals the ten major principles of mise-en-place - including 'Arranging spaces', 'Finishing actions' and
10,95 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Through interviews with chefs working in professional kitchens all over the world, culinary students, line cooks and restaurant employees, the author reveals the ten major principles of mise-en-place - including 'Arranging spaces', 'Finishing actions' and
Jazyk | anglický |
Vydavateľ | Penguin Books Ltd |
Počet strán | 304 |
Typ viazania | Paperback / softback |
Hmotnosť (g) | 216 g |
Rozmery (š-v-h) | 131 x 197 x 22 |
EAN | 9780241200339 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,90 €
8,10 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
71,22 €
64,82 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,00 €
7,28 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
6,99 €
6,37 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
15,90 €
14,47 €