Simona Budinská, kolektiv
Gastrolove (ne)učebnica - O tom, ako s láskou žiť a prežiť v gastronómii
Učebnica, po akej túži každý študent! Mladý, či starší. Motivačné a praktické rozhovory s profesionálmi zaobalené do hravej grafiky s krásnymi fotkami - to je štýl obľúbeného portálu Kávičkári.sk, ktorý sa snaží jeho šéfredaktorka pretaviť i do svojej novej knihy (ne)učebnica Gastrolove. Čitatelia si v nej nájdu množstvo informácií, ktoré by inak v praxi postrádali- od etikety, kávy, dokonalého konceptu, cenotvorby, či personalistiky. Napriek tomu, že úroveň gastronómie na Slovensku rastie, služby zaostávajú. Zlyháva ľudský faktor. Projektom Gastrolove by sme chceli naštartovať študentov, ale aj začínajúcich podnikateľov v oblasti gastronómie a radi by sme im na pozitívnych príkladoch ukázali, ako sa dá s láskou žiť a prežiť v gastronómií. Pretože gastronómia je najmä o láske. Moderná gastronómia si totiž vyžaduje omnoho viac úsilia, než len dobrý priestor a chutné jedlo. Je to vyvážená kompozícia prvkov, ktoré niekedy zistíte za roky praxe. Kniha je určená študentom stredných hotelových škôl, vysokých škôl a (nielen) začínajúcim podnikateľom. Jednoducho tým, ktorí cítia, že do tejto krásnej oblasti patria a radi by v nej uspeli.
Učebnica, po akej túži každý študent! Mladý, či starší. Motivačné a praktické rozhovory s profesionálmi zaobalené do hravej grafiky s krásnymi fotkami - to je štýl obľúbeného portálu Kávičkári.sk, ktorý sa snaží jeho šéfredaktorka pretaviť i do svojej novej knihy (ne)učebnica Gastrolove. Čitatelia si v nej nájdu množstvo informácií, ktoré by inak v praxi postrádali- od etikety, kávy, dokonalého konceptu, cenotvorby, či personalistiky. Napriek tomu, že úroveň gastronómie na Slovensku rastie, služby zaostávajú. Zlyháva ľudský faktor. Projektom Gastrolove by sme chceli naštartovať študentov, ale aj začínajúcich podnikateľov v oblasti gastronómie a radi by sme im na pozitívnych príkladoch ukázali, ako sa dá s láskou žiť a prežiť v gastronómií. Pretože gastronómia je najmä o láske. Moderná gastronómia si totiž vyžaduje omnoho viac úsilia, než len dobrý priestor a chutné jedlo. Je to vyvážená kompozícia prvkov, ktoré niekedy zistíte za roky praxe. Kniha je určená študentom stredných hotelových škôl, vysokých škôl a (nielen) začínajúcim podnikateľom. Jednoducho tým, ktorí cítia, že do tejto krásnej oblasti patria a radi by v nej uspeli.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Bprom s.r.o. |
Rok vydania | 2018 |
Počet strán | 166 |
Typ viazania | pevná |
Hmotnosť (g) | 406 g |
Rozmery (š-v-h) | 210x148 |
EAN | 9788097318000 |
Dodacia doba | nedostupné |