Steven Raichlen

Ako grilovať. Ilustrovaný sprievodca pre nadšencov aj profesionálov

Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich kuchárov. V publikácii Gril nájde čitateľ vyše 1 000 farebných fotografií k textom, ktoré názorne krok za krokom predstavujú rôzne techniky grilovania, od prípravy dômyselného trojzónového ohniska cez grilovanie na otočnom ražni až po ukážku grilovacieho náčinia a náradia či správneho napichávania porcií na ražníky. Autor sa venuje každému detailu a jednoducho, zrozumiteľne sprevádza čitateľa zábavným svetom grilovania. Kniha navyše obsahuje 100 receptov – každý recept ilustruje niektorú z techník – ktoré možno zaradiť medzi tie najlepšie a najzaujímavejšie návody na prípravu grilovaných jedál z rôznych druhov mäsa, rýb, hydiny, zeleniny, a dokonca aj sladkých dezertov. Posedenie pri barbecue v dome či v záhrade sa tak stáva neodmysliteľnou spoločenskou udalosťou v kruhu rodiny, priateľov a známych.

Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich kuchárov. V publikácii Gril nájde čitateľ vyše 1 000 farebných fotografií k textom, ktoré názorne krok za krokom predstavujú rôzne techniky grilovania, od prípravy dômyselného trojzónového ohniska cez grilovanie na otočnom ražni až po ukážku grilovacieho náčinia a náradia či správneho napichávania porcií na ražníky. Autor sa venuje každému detailu a jednoducho, zrozumiteľne sprevádza čitateľa zábavným svetom grilovania. Kniha navyše obsahuje 100 receptov – každý recept ilustruje niektorú z techník – ktoré možno zaradiť medzi tie najlepšie a najzaujímavejšie návody na prípravu grilovaných jedál z rôznych druhov mäsa, rýb, hydiny, zeleniny, a dokonca aj sladkých dezertov. Posedenie pri barbecue v dome či v záhrade sa tak stáva neodmysliteľnou spoločenskou udalosťou v kruhu rodiny, priateľov a známych.

Jazyk slovenský
Vydavateľ SLOVART
Rok vydania 2022
Počet strán 504
Typ viazania flexi
Hmotnosť (g) 1210 g
Rozmery (š-v-h) 170 x 200 mm
EAN 9788055655789
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Jeme zdravo a pečieme s láskou - 93 sladkých a slaných dobrôt, ktoré budete milovať
-9%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €
Pestro a zdravšie - Aj bez lepku a laktózy
-9%
Lívia Mikulčíková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,00 €
21,84 €
Keto pečivo
-9%
Faith Gorsky, Lara Clevenger
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
21,94 €
19,97 €
Bezlepkové kváskovanie sladké
-9%
Adka Sidall Kováčová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,00 €
21,84 €
Recepty CVR 2 Jeseň/Zima - Ako uvariť chutne a zároveň zdravo
-9%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
27,90 €
25,39 €
Leto na tanieri  - Recepty plné slnka a vôní
-9%
TANJA DUSY
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,95 €
15,43 €
Mama, mňam 2. - Čo uvariť deťom od 3 rokov
-9%
Silvia Horecká, Jana Malaga
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,95 €
22,71 €
Dokonalý steak od farmára na tanier
-9%
Marcus Polman
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,95 €
18,16 €