Peter Patúš, Marian Gúčik, Jaroslava Marušková
Manažment prevádzky pohostinského zariadenia
Snahou autorov je priblížiť problematiku činností pohostinského zariadenia komplexnejšie od zásobovania cez skladovanie, výrobu a odbytu, pričom zdôrazňujú aj hygienické podmienky ich činnosti. Dôraz sa kladie aj na ekonomickú stránku prevádzky pohostinských zariadení. Publikácia je určená predovšetkým študentom vysokých a žiakom stredných odborných škôl cestovného ruchu a hotelierstva, ako aj podnikateľským subjektom.
Snahou autorov je priblížiť problematiku činností pohostinského zariadenia komplexnejšie od zásobovania cez skladovanie, výrobu a odbytu, pričom zdôrazňujú aj hygienické podmienky ich činnosti. Dôraz sa kladie aj na ekonomickú stránku prevádzky pohostinských zariadení. Publikácia je určená predovšetkým študentom vysokých a žiakom stredných odborných škôl cestovného ruchu a hotelierstva, ako aj podnikateľským subjektom.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Dali-BB |
Rok vydania | 2011 |
Počet strán | 179 |
Typ viazania | brožovaná |
Hmotnosť (g) | 244 g |
Rozmery (š-v-h) | 210x148 |
EAN | 9788089090846 |
Dodacia doba | nedostupné |