Anetta Vaculíková
Škriatok Zdravý tanier - Pracovný zošit, ktorý ti ukáže, ako si vytvoriť zdravý vzťah k jedlu
Škriatok Zdravý tanier, hlavný hrdina tohto jedlého pracovného zošita, vedie deti, ale častokrát aj ich rodičov k zdravému vzťahu k jedlu, oboznamuje ich s lokálnosťou surovín a motivuje ich k výberu plnohodnotných potravín. Chce, aby sa zaujímali o ich pôvod a aby k stolovaniu pristupovali aj ako k spoločenskej a zážitkovej udalosti. A najmä, aby z jedla mali radosť. 1 Pestrosť Kapitola o tom, aká dôležitá je pestrosť v našom jedálničku a prečo by na našom tanieri mala byť dúha. 2 Zážitok Jedlo by nemalo slúžiť len ako prostriedok na zasýtenie sa, ale aj ako zdroj zážitkov, príjemných chvíľ a socializácie. 3 Všetkými zmyslami Jedlo, to je aj krása z objavovania nových chutí, vôní, tvarov. Kapitola, ktorá povzbudzuje vyskúšať vyskúšať nové suroviny. 4 Nič nie je len tak O pôvode potravín, o tom, aby sme sa zaujímali o to, odkiaľ a aké potraviny si kupujeme. 5 Čítam etikety Kapitola nadväzujúca na pôvod potravín. Bez čítania etikiet to nejde! 6 Zdravý tanier Základné informácie o tom, ako jesť vyvážene. 7 Koľko je dosť Rozloženie nášho celodenného jedálnička tak, aby sme z jedla mali dobrý pocit a aby nám nechýbala energia.
Škriatok Zdravý tanier, hlavný hrdina tohto jedlého pracovného zošita, vedie deti, ale častokrát aj ich rodičov k zdravému vzťahu k jedlu, oboznamuje ich s lokálnosťou surovín a motivuje ich k výberu plnohodnotných potravín. Chce, aby sa zaujímali o ich pôvod a aby k stolovaniu pristupovali aj ako k spoločenskej a zážitkovej udalosti. A najmä, aby z jedla mali radosť. 1 Pestrosť Kapitola o tom, aká dôležitá je pestrosť v našom jedálničku a prečo by na našom tanieri mala byť dúha. 2 Zážitok Jedlo by nemalo slúžiť len ako prostriedok na zasýtenie sa, ale aj ako zdroj zážitkov, príjemných chvíľ a socializácie. 3 Všetkými zmyslami Jedlo, to je aj krása z objavovania nových chutí, vôní, tvarov. Kapitola, ktorá povzbudzuje vyskúšať vyskúšať nové suroviny. 4 Nič nie je len tak O pôvode potravín, o tom, aby sme sa zaujímali o to, odkiaľ a aké potraviny si kupujeme. 5 Čítam etikety Kapitola nadväzujúca na pôvod potravín. Bez čítania etikiet to nejde! 6 Zdravý tanier Základné informácie o tom, ako jesť vyvážene. 7 Koľko je dosť Rozloženie nášho celodenného jedálnička tak, aby sme z jedla mali dobrý pocit a aby nám nechýbala energia.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Zum Zum production |
Rok vydania | 2020 |
Počet strán | 36 |
Typ viazania | zošitová zošitová |
Hmotnosť (g) | 181 g |
Rozmery (š-v-h) | 297x210 |
EAN | 9788089896103 |
Dodacia doba | nedostupné |