Jana Maľová

Všeobecná hygiena a analýza potravín

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je napísaná v rozsahu 162 strán s ilustráciou obrázkov v počte 32 a tabuliek v počte 10. Popisuje všeobecné zásady a zákonitosti, ktoré sa musia akceptovať, ak chceme dosiahnuť vytvorenie optimálnych podmienok pre získavanie bezpečných surovín živočíšneho i rastlinného pôvodu a z nich vyrobiť bezpečné potraviny. Popisuje aj úlohu senzorickej analýzy, ktorej cieľom je hlbšie štúdium vzájomných závislostí medzi fyziologickými a psychologickými. Obsah štúdia tejto publikácie je zameraný na získanie vedomostí a zručností, potrebných na vykonávanie činností v štruktúre potravinárskeho priemyslu, obchodu a zdravej výživy, ktorá si vyžaduje pracovníkov s vyšším odborným vzdelaním. Absolvent sa uplatní aj v rôznych oblastiach súvisiacich s kvalitnou výrobou potravín, skladovaním a ich distribúciou.

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je napísaná v rozsahu 162 strán s ilustráciou obrázkov v počte 32 a tabuliek v počte 10. Popisuje všeobecné zásady a zákonitosti, ktoré sa musia akceptovať, ak chceme dosiahnuť vytvorenie optimálnych podmienok pre získavanie bezpečných surovín živočíšneho i rastlinného pôvodu a z nich vyrobiť bezpečné potraviny. Popisuje aj úlohu senzorickej analýzy, ktorej cieľom je hlbšie štúdium vzájomných závislostí medzi fyziologickými a psychologickými. Obsah štúdia tejto publikácie je zameraný na získanie vedomostí a zručností, potrebných na vykonávanie činností v štruktúre potravinárskeho priemyslu, obchodu a zdravej výživy, ktorá si vyžaduje pracovníkov s vyšším odborným vzdelaním. Absolvent sa uplatní aj v rôznych oblastiach súvisiacich s kvalitnou výrobou potravín, skladovaním a ich distribúciou.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Rok vydania 2016
Počet strán 162
Rozmery (š-v-h) 0x0
EAN 9788080774998
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Dva razy mŕtvy
-9%
Richard Osman
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,95 €
13,61 €
Ošetřovatelské postupy pro zdravotnické
-9%
Zuzana Pospíšilová, Magda Vevrková Hrnčířová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,13 €
12,86 €
Hanka a lesní škriatkovia
-9%
Roman Jadroň
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
10,20 €
9,29 €
Zdravé črevo a trávenie - Mýty verzus fakty
-9%
doc. MUDr. Ladislav Kužela, Mgr. Zuzana Čižmáriková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Reminders of Him
Colleen Hoover
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,95 €
Eniki Beniki
-9%
Mária Števková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
12,90 €
11,74 €
Jeme zdravo do 30 minút
-9%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €
Zrozeni k chůzi
-9%
Earls James
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
18,71 €
17,03 €