Mária Baranová
Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov
Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny, cereálií, rastlinných tukov a olejov, netradičných zdrojov bielkovín, korenia, vegetabilných pochutín, sladidiel ako aj charakteristikou a použitím technologických prísad a prídavných látok v kontexte hygieny potravín a platnej legislatívy. V jednotlivých technologických procesoch spracovania neúdržných produktov rastlinnej výroby sa v rámci zabezpečenia kvalitnej produkcie, využíva systém Správnej výrobnej a hygienickej praxe (GMP-Good Manufacture Practice) a aplikácia bezpečnostných systémov pri produkcii zdravých a bezpečných rastlinných potravín (HACCP- Hazard Analysis and Critical Control Points).
Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny, cereálií, rastlinných tukov a olejov, netradičných zdrojov bielkovín, korenia, vegetabilných pochutín, sladidiel ako aj charakteristikou a použitím technologických prísad a prídavných látok v kontexte hygieny potravín a platnej legislatívy. V jednotlivých technologických procesoch spracovania neúdržných produktov rastlinnej výroby sa v rámci zabezpečenia kvalitnej produkcie, využíva systém Správnej výrobnej a hygienickej praxe (GMP-Good Manufacture Practice) a aplikácia bezpečnostných systémov pri produkcii zdravých a bezpečných rastlinných potravín (HACCP- Hazard Analysis and Critical Control Points).
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach |
Rok vydania | 2016 |
Počet strán | 253 |
Rozmery (š-v-h) | 0x0 |
EAN | 9788080774905 |
Dodacia doba | nedostupné |