Ing. Karol Gara a kol.
Technológia pre 3. ročník - kuchár - pre 3.ročník učebného odboru kuchár
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. |
Rok vydania | 2023 |
Počet strán | 136 |
Typ viazania | brožovaná |
Hmotnosť (g) | 370 g |
Rozmery (š-v-h) | 297x210 |
EAN | 9788080915933 |
Dodacia doba | nedostupné |