Jozef Ďurík
Domáci udenár
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialí zo zabíjačky Vám opäť pskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom vo svojom odbore.
9,00 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialí zo zabíjačky Vám opäť pskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom vo svojom odbore.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Osveta |
Rok vydania | 2012 |
Počet strán | 152 |
Typ viazania | pevná |
Hmotnosť (g) | 372 g |
Rozmery (š-v-h) | 210x150 |
EAN | 9788080633905 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
2,99 €
2,73 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
15,90 €
14,47 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
49,90 €
45,41 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
39,95 €
36,36 €