Karol Gara, Daniela Máziková, Jaroslava Gogová
Technológia pre 1. ročník -kuchár - pre 1.ročník učebného odboru kuchár
Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.
Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. |
Rok vydania | 2021 |
Počet strán | 88 |
Typ viazania | brožovaná |
Hmotnosť (g) | 240 g |
Rozmery (š-v-h) | 297x210 |
EAN | 9788080913496 |
Dodacia doba | nedostupné |