Klaus Oberbeil, Christiane Lentzová

Ovocie a zelenina ako liek ( 2.vyd)

Ovocie a zelenina obsahujú všetky aktívne biogénne látky dôležité pre trvalé zdravie a silný imunitný systém. Cieľavedomou výživou môžeme predísť mnohým akútnym a chronickým chorobám alebo aspoň zmierniť účinky. Od agaru po zemiaky, od ananásu po slivky – všetko o liečivých a vitálnych látkach vo vybraných druhoch ovocia a zeleniny Najlepšie recepty pre zdravie – chutné raňajky, hlavné jedlá, polievky, šaláty, rýchle občerstvenie a nápoje.

Ovocie a zelenina obsahujú všetky aktívne biogénne látky dôležité pre trvalé zdravie a silný imunitný systém. Cieľavedomou výživou môžeme predísť mnohým akútnym a chronickým chorobám alebo aspoň zmierniť účinky. Od agaru po zemiaky, od ananásu po slivky – všetko o liečivých a vitálnych látkach vo vybraných druhoch ovocia a zeleniny Najlepšie recepty pre zdravie – chutné raňajky, hlavné jedlá, polievky, šaláty, rýchle občerstvenie a nápoje.

Jazyk slovenský
Vydavateľ FORTUNA LIBRI, a.s.
Rok vydania 2021
Počet strán 296
Typ viazania Knihy viazané
Hmotnosť (g) 1143 g
Rozmery (š-v-h) 245x190
EAN 9788057301424
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Slovenská kuchyňa
-9%
Ružena Murgová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,00 €
8,19 €