Klaus Oberbeil, Christiane Lentzová
Ovocie a zelenina ako liek ( 2.vyd)
Ovocie a zelenina obsahujú všetky aktívne biogénne látky dôležité pre trvalé zdravie a silný imunitný systém. Cieľavedomou výživou môžeme predísť mnohým akútnym a chronickým chorobám alebo aspoň zmierniť účinky. Od agaru po zemiaky, od ananásu po slivky – všetko o liečivých a vitálnych látkach vo vybraných druhoch ovocia a zeleniny Najlepšie recepty pre zdravie – chutné raňajky, hlavné jedlá, polievky, šaláty, rýchle občerstvenie a nápoje.
Ovocie a zelenina obsahujú všetky aktívne biogénne látky dôležité pre trvalé zdravie a silný imunitný systém. Cieľavedomou výživou môžeme predísť mnohým akútnym a chronickým chorobám alebo aspoň zmierniť účinky. Od agaru po zemiaky, od ananásu po slivky – všetko o liečivých a vitálnych látkach vo vybraných druhoch ovocia a zeleniny Najlepšie recepty pre zdravie – chutné raňajky, hlavné jedlá, polievky, šaláty, rýchle občerstvenie a nápoje.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | FORTUNA LIBRI, a.s. |
Rok vydania | 2021 |
Počet strán | 296 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 1143 g |
Rozmery (š-v-h) | 245x190 |
EAN | 9788057301424 |
Dodacia doba | nedostupné |