Konrád Kendík
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia
Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie.
32,86 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Nová Práca, s.r.o. |
Rok vydania | 2007 |
Počet strán | 1168 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 1370 g |
Rozmery (š-v-h) | 212x152 |
EAN | 9788088929925 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,99 €
22,75 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
15,66 €
14,26 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,90 €
18,11 €
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,00 €