Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík
Coolinári v kuchyni
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica Kamil a Michaela Tomčofčíkovci. V ich prvej kuchárskej knihe Coolinári v kuchyni nájdete viac ako 111 výborných receptov, ktoré ocenili odborníci a ktoré tento manželský pár zdokonalil láskou k vareniu, pečeniu a písaním o svojich receptoch na foodblogu coolinari.sk. Podľa nich môžete uvariť chutné tradičné i netradičné polievky, predjedlá, šaláty, cestoviny, hlavné jedlá a tiež obľúbené sladké i slané pochúťky nielen zo slovenskej kuchyne, ale aj zo stredomoria. Napríklad originálne talianske, grécke, francúzske či tradičné slovenské jedlá, dokonca i špeciality regionálnej kuchyne ako napríklad džatky, zemiakovo-bryndzové pirohy, buchty na pare či fašiangové šišky. Coolinári varia veľmi chutne a jednoducho, no poradia si aj s komplikovanejšími postupmi. Preto svojimi skúsenosťami privedú k vareniu aj tých, ktorí si myslia, že variť nedokážu. Každý recept je doplnený informáciami o počte porcií, o celkovom čase prípravy a zhotovenia jedla. Zoznamy ingrediencií a postupy sú prehľadné a jedlá môžete vidieť na krásnych autentických fotografiách. Keďže nebude vôbec jednoduché vybrať si recept, ktorý vyskúšate ako prvý, odporúčame postupne vyskúšať všetky!
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica Kamil a Michaela Tomčofčíkovci. V ich prvej kuchárskej knihe Coolinári v kuchyni nájdete viac ako 111 výborných receptov, ktoré ocenili odborníci a ktoré tento manželský pár zdokonalil láskou k vareniu, pečeniu a písaním o svojich receptoch na foodblogu coolinari.sk. Podľa nich môžete uvariť chutné tradičné i netradičné polievky, predjedlá, šaláty, cestoviny, hlavné jedlá a tiež obľúbené sladké i slané pochúťky nielen zo slovenskej kuchyne, ale aj zo stredomoria. Napríklad originálne talianske, grécke, francúzske či tradičné slovenské jedlá, dokonca i špeciality regionálnej kuchyne ako napríklad džatky, zemiakovo-bryndzové pirohy, buchty na pare či fašiangové šišky. Coolinári varia veľmi chutne a jednoducho, no poradia si aj s komplikovanejšími postupmi. Preto svojimi skúsenosťami privedú k vareniu aj tých, ktorí si myslia, že variť nedokážu. Každý recept je doplnený informáciami o počte porcií, o celkovom čase prípravy a zhotovenia jedla. Zoznamy ingrediencií a postupy sú prehľadné a jedlá môžete vidieť na krásnych autentických fotografiách. Keďže nebude vôbec jednoduché vybrať si recept, ktorý vyskúšate ako prvý, odporúčame postupne vyskúšať všetky!
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | PRÍRODA |
Rok vydania | 2021 |
Počet strán | 256 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 907 g |
Rozmery (š-v-h) | 193x250 |
EAN | 9788055179537 |
Dodacia doba | online cena - Skladom - 1 pracovný deň |