Katz Sandor Ellix

Sila prírodnej fermentácie

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Granta Books
Rok vydania 2021
Počet strán 256
Typ viazania mäkká väzba
Hmotnosť (g) 296 g
Rozmery (š-v-h) 144×207
EAN 9788080902018
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Protetika III - 4.vydání
-9%
Rudolf Strub Jörg a kolektiv
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
39,96 €
36,37 €
Eutanázie - definice, historie, legislat
-9%
Marek Vácha
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
10,36 €
9,43 €
Štandardizácia v ošetrovateľstve
-9%
Hulková Viera
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,66 €
13,35 €
Sociální péče 2. díl - Učebnice pro obor sociální činnost
-9%
Anna Arnoldová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,66 €
13,35 €
Pneumologie v každodenní praxi
-9%
Thomas Hausen
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
27,96 €
25,45 €
Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví
-9%
Lidmila Hamplová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
12,46 €
11,34 €
Diagnostická radiologie - Neuroradiologie
-9%
Seidl Zdeněk, Vaněčková Manuela
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
59,60 €
54,24 €
Vyšetřovací metody v optometrii a interp
-9%
Petr Veselý, Pavel Beneš
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,80 €
8,92 €