Katz Sandor Ellix

Sila prírodnej fermentácie

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Granta Books
Rok vydania 2021
Počet strán 256
Typ viazania mäkká väzba
Hmotnosť (g) 296 g
Rozmery (š-v-h) 144×207
EAN 9788080902018
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Flow - Psychológia optimálneho prežívania
-9%
CSÍKSZENTMIHÁLYI MIHÁLY
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
15,90 €
14,47 €
Láska bez úzkosti - Vytvorte si milujúci vzťah, po akom ste vždy túžili
-9%
Leslie Becker-Phelps
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
15,99 €
14,56 €
Diéta pri ochoreniach žlčníka a pankreasu
-9%
doc. MUDr. Peter Minárik, PhD., MSc., PhD. Eva Blaho
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
25,40 €
23,12 €
Průvodce pacienta onkologickou léčbou - Svazek XII
-9%
Eva Chocenská , Heidi Móciková, Kateřina Dědečková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,55 €
7,79 €
Metóda Align - Holisticky o sile, flexibilite, koordinácii a súlade tela a mysle
-9%
Aaron Alexander
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
18,90 €
17,20 €
Blokni, vymaž a ďalej nerieš - Príručka, ako randiť a vyhnúť sa toxickým mužom
-9%
LalalaLetMeExplain
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,90 €
13,56 €
Strečing - anatómia
-9%
Craig Ramsay
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,49 €
15,01 €
Vousáči. Péče, střihy, trendy
-9%
Captain Peabody
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,95 €
15,43 €