Katz Sandor Ellix

Sila prírodnej fermentácie

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Granta Books
Rok vydania 2021
Počet strán 256
Typ viazania mäkká väzba
Hmotnosť (g) 296 g
Rozmery (š-v-h) 144×207
EAN 9788080902018
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Špinavé prádlo
-9%
Richard Pink, Roxanne Emery
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
12,90 €
11,74 €
Psychologie v medicíně
-9%
Richard, Susan Ayers, de Visser
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
62,96 €
57,30 €
Kto som
-9%
Marica Laščeková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
26,00 €
23,66 €
Lexikón pokoja
-9%
Megan C. Hayes
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
12,90 €
11,74 €
101 esejí, ktoré zmenia vaše myslenie
-9%
Brianna Wiest
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,90 €
18,11 €
Cesta hrdinu - kariérna príručka
-9%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
17,90 €
16,29 €
Múdrosť stromu: Tvorivý sprievodca
-9%
Zuna Vesan Kozánková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,90 €
18,11 €
Ako poraziť úzkosť
-9%
Pittman M. Catherine
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
15,99 €
14,56 €

Pozreli ste si: