Katz Sandor Ellix

Sila prírodnej fermentácie

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Granta Books
Rok vydania 2021
Počet strán 256
Typ viazania mäkká väzba
Hmotnosť (g) 296 g
Rozmery (š-v-h) 144×207
EAN 9788080902018
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Najedzte sa do štíhlosti 1. - rozšírené vydanie
Antónia Mačingová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,00 €
Najedzte sa do štíhlosti 3 - Pretaňme diétovať
Antónia Mačingová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,00 €
Bezlepková dieta
-9%
Kolektív autorov
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
27,90 €
25,39 €
Diéta pri ochoreniach pečene
-9%
Kolektív autorov
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
27,90 €
25,39 €
Diéta pre diabetikov
-9%
Kolektív autorov
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
27,90 €
25,39 €
Cíťte sa skvele už za 2 týždne
-9%
Gabriela Peacock
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
29,90 €
27,21 €
HIT je zdravo žiť - Môj život s histamínovou intoleranciou
Patrícia Molnárová Turiničová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,50 €
100 receptov dlhovekosti - Tajomstvá výživy nestarnúcich
-9%
Boris Bajer
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €