Juliet Harbutt

Syry sveta

Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky! Dozviete sa, ktoré druhy sú najchutnejšie, ktorá Feta je najlepšia alebo ktoré Manchego chutí najlahodnejšie. A ešte oveľa viac. Spoznáte rozmanitosť, kvalitu a potešenie z rôznych druhov syrov z celého sveta. Ku každému zo 750 syrov poskytli ich výrobcovia podrobné informácie a profily. Predstavili svoje syry tak, ako ste ich doteraz nepoznali. Od populárnych a bežných, ako je napríklad gouda a čedar, cez klasické francúzske druhy až po neobvyklé ázijské a americké syry. Výroba syrov – to nie je remeslo, je to veda o spracovaní a rôznych metódach výroby tvrdých, mäkkých či modrých syrov. K špecifickosti každého syra prispieva ruka v ruke s majstrovstvom výrobcov aj kvalita prostredia, v ktorom žijú zvieratá produkujúce mlieko – kozy, ovce, kravy alebo byvoly. Dokonca aj vy sa môžete naučiť vyrobiť jedinečný syr pre seba a svojich blízkych pomocou fotografických postupov, krok za krokom. Táto kniha je ideálny darček pre milovníkov syra, je to spoľahlivý sprievodca na ceste za poznávaním syrov z celého sveta, dokonalý sprostredkovateľ ich rozmanitých chutí a výnimočných vôní. Z anglického originálu World Cheese Book (Dorling Kindersley Limited, Londýn 2015) preložila Miriam Ghaniová.

Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky! Dozviete sa, ktoré druhy sú najchutnejšie, ktorá Feta je najlepšia alebo ktoré Manchego chutí najlahodnejšie. A ešte oveľa viac. Spoznáte rozmanitosť, kvalitu a potešenie z rôznych druhov syrov z celého sveta. Ku každému zo 750 syrov poskytli ich výrobcovia podrobné informácie a profily. Predstavili svoje syry tak, ako ste ich doteraz nepoznali. Od populárnych a bežných, ako je napríklad gouda a čedar, cez klasické francúzske druhy až po neobvyklé ázijské a americké syry. Výroba syrov – to nie je remeslo, je to veda o spracovaní a rôznych metódach výroby tvrdých, mäkkých či modrých syrov. K špecifickosti každého syra prispieva ruka v ruke s majstrovstvom výrobcov aj kvalita prostredia, v ktorom žijú zvieratá produkujúce mlieko – kozy, ovce, kravy alebo byvoly. Dokonca aj vy sa môžete naučiť vyrobiť jedinečný syr pre seba a svojich blízkych pomocou fotografických postupov, krok za krokom. Táto kniha je ideálny darček pre milovníkov syra, je to spoľahlivý sprievodca na ceste za poznávaním syrov z celého sveta, dokonalý sprostredkovateľ ich rozmanitých chutí a výnimočných vôní. Z anglického originálu World Cheese Book (Dorling Kindersley Limited, Londýn 2015) preložila Miriam Ghaniová.

Jazyk slovenský
Vydavateľ IKAR, a.s.
Rok vydania 2021
Počet strán 352
Typ viazania Knihy viazané
Hmotnosť (g) 1260 g
Rozmery (š-v-h) 240x203
EAN 9788055179209
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Zdobení dortů
-9%
Autumn Carpenterová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Čerstvé ovocné a zeleninové štavy
-9%
Norman W. Walker
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,00 €
7,28 €
Z fitka do kuchyne Speciál II
-9%
Lucia Švaral a Fitshaker tím
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,90 €
18,11 €
KETO dobroty - Sladkosti a pečivo při ní
-9%
Pitre Urvashi
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,69 €
22,47 €
Pekne papkaj - Recepty (nielen) pre najmenších
-9%
Natália Šťastná
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
35,90 €
32,67 €
Slovenská kuchyňa
-9%
Ružena Murgová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,00 €
8,19 €
Pravá vietnamská kuchyně
-9%
Uyen Luu
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,95 €
18,16 €
5 surovín. Stredomorie
-9%
Jamie Oliver
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
27,90 €
25,39 €