Dom Ramsey
Čokoláda - Fascinujúci príbeh delikatesy
Všetko o čokoláde Odhaľte podstatu jedného z najobľúbenejších pôžitkov vôbec. Sledujte premenu kakaového bôbu na čokoládu: zistíte, z ktorých krajín pochádza tá najkvalitnejšia, a pochopíte, prečo je taká neodolateľná. Naučíte sa rozpoznať skutočnú kvalitu, identifikovať škálu chutí a vyrobiť si doma vlastnú čokoládu priamo z kakaových bôbov. Veľkolepým zavŕšením je 30 receptov na znamenité čokoládové dobroty. Z anglického originálu Chocolate (Dorling Kindersley Limited, London 2016) preložila Terézia Šinková.
Všetko o čokoláde Odhaľte podstatu jedného z najobľúbenejších pôžitkov vôbec. Sledujte premenu kakaového bôbu na čokoládu: zistíte, z ktorých krajín pochádza tá najkvalitnejšia, a pochopíte, prečo je taká neodolateľná. Naučíte sa rozpoznať skutočnú kvalitu, identifikovať škálu chutí a vyrobiť si doma vlastnú čokoládu priamo z kakaových bôbov. Veľkolepým zavŕšením je 30 receptov na znamenité čokoládové dobroty. Z anglického originálu Chocolate (Dorling Kindersley Limited, London 2016) preložila Terézia Šinková.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | IKAR, a.s. |
Rok vydania | 2019 |
Počet strán | 224 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 816 g |
Rozmery (š-v-h) | 200-240 |
EAN | 9788055167022 |
Dodacia doba | online cena - Skladom - 1 pracovný deň |