Kolektív

Biblia šéfkuchára - Ovocie a zelenina

Rozsiahla encyklopédia o najrôznejších druhoch ovocia a zeleniny, o ich výskyte, spôsobe pestovania, spracovania v kuchyni, či chuťových vlastnostiach. Podrobné rady pre kuchárov s detailnými sériami fotografií, tipy ako spracovať a pripraviť ovocie a zeleninu.

Rozsiahla encyklopédia o najrôznejších druhoch ovocia a zeleniny, o ich výskyte, spôsobe pestovania, spracovania v kuchyni, či chuťových vlastnostiach. Podrobné rady pre kuchárov s detailnými sériami fotografií, tipy ako spracovať a pripraviť ovocie a zeleninu.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Svojtka & Co. vydavateľstvo, s.r.o.
Rok vydania 2008
Počet strán 320
Typ viazania Knihy viazané
Hmotnosť (g) 1905 g
Rozmery (š-v-h) 300x230
EAN 9788081070747
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


KÁVA A KÁVOVÉ ŠPECIALITY
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
2,99 €
2,73 €