Margaret Briggsová
Červená repa, mangold a špenát
Nenáročná lahodná zelenina Červenú repu a jej blahodarné účinky poznali už starí Rimania. Menej známy príbuzný červenej repy je mangold. Špenát má v našej kuchyni dlhoročnú tradíciu a niektoré jedlá si bez neho nevieme predstaviť. V tejto knihe nájdete históriou týchto rastlín a zároveň návod na to, ako sa dajú v dnešnej dobe využiť živiny a vitamíny. Nájdete tu návod ako červenú repu pestovať a množstvo receptov na spestrenie vášho jedálneho lístka.
Nenáročná lahodná zelenina Červenú repu a jej blahodarné účinky poznali už starí Rimania. Menej známy príbuzný červenej repy je mangold. Špenát má v našej kuchyni dlhoročnú tradíciu a niektoré jedlá si bez neho nevieme predstaviť. V tejto knihe nájdete históriou týchto rastlín a zároveň návod na to, ako sa dajú v dnešnej dobe využiť živiny a vitamíny. Nájdete tu návod ako červenú repu pestovať a množstvo receptov na spestrenie vášho jedálneho lístka.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | FORTUNA LIBRI, a.s. |
Rok vydania | 2009 |
Počet strán | 160 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 393 g |
Rozmery (š-v-h) | 247x121 |
EAN | 9788089379132 |
Dodacia doba | nedostupné |