Claudia Piras

Culinaria Itálie

Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový..

Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový..

Jazyk český
Vydavateľ Slovart CZ
Rok vydania 2018
Počet strán 380
Typ viazania Paperback
Hmotnosť (g) 1265 g
Rozmery (š-v-h) 220-255
EAN 9788075293800
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Slovenská kuchyňa
-9%
Ružena Murgová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,00 €
8,19 €

Pozreli ste si: