Kolektív
Zemiaky
Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste v škále obľúbenosti. Ponúkame vám recepty na rozličné regionálne a medzinárodné jedlá od rôznych knedličiek cez šúľance, talianske gnocchi až po švajčiarske rösti. Okrem klasických varených, pečených a vyprážaných jedál sa oboznámite s nápaditými pochúťkami na párty, vďaka ktorým sa zemiaky dostali do stredobodu záujmu vyberanej kuchyne. Nechajte sa prekvapiť zemiakovými lodičkami, zemiakovým suflé či delikátnymi zemiakovými tortičkami. Zemiaky možno variť v pare alebo vo vode, piecť, grilovať, môžu byť strúhané a krájané alebo pečené v šupe - spôsob prípravy je takmer nevyčerpateľný a paleta tradičných aj inovatívnych receptov láka k labužníckym objavom. Nechajte sa inšpirovať množstvom chutných jedál a spoznávajte zemiaky z celkom novej stránky.
Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste v škále obľúbenosti. Ponúkame vám recepty na rozličné regionálne a medzinárodné jedlá od rôznych knedličiek cez šúľance, talianske gnocchi až po švajčiarske rösti. Okrem klasických varených, pečených a vyprážaných jedál sa oboznámite s nápaditými pochúťkami na párty, vďaka ktorým sa zemiaky dostali do stredobodu záujmu vyberanej kuchyne. Nechajte sa prekvapiť zemiakovými lodičkami, zemiakovým suflé či delikátnymi zemiakovými tortičkami. Zemiaky možno variť v pare alebo vo vode, piecť, grilovať, môžu byť strúhané a krájané alebo pečené v šupe - spôsob prípravy je takmer nevyčerpateľný a paleta tradičných aj inovatívnych receptov láka k labužníckym objavom. Nechajte sa inšpirovať množstvom chutných jedál a spoznávajte zemiaky z celkom novej stránky.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | IKAR |
Rok vydania | 2008 |
Počet strán | 160 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 831 g |
Rozmery (š-v-h) | 214x276 |
EAN | 9788055116563 |
Dodacia doba | nedostupné |