Lucia Jesenská-Horecká
Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso - Dobré recepty
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.
4,90 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Georg Žilina |
Rok vydania | 2016 |
Počet strán | 88 |
Typ viazania | pevná |
Hmotnosť (g) | 212 g |
Rozmery (š-v-h) | 210x148 |
EAN | 9788081541483 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,00 €
7,28 €