Lucia Jesenská-Horecká

Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso - Dobré recepty

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Georg Žilina
Rok vydania 2016
Počet strán 88
Typ viazania pevná
Hmotnosť (g) 212 g
Rozmery (š-v-h) 210x148
EAN 9788081541483
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Láska v hrncoch
-9%
Kristína Procházková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
KÁVA A KÁVOVÉ ŠPECIALITY
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
2,99 €
2,73 €
Čerstvé ovocné a zeleninové štavy
-9%
Norman W. Walker
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,00 €
7,28 €
Pálíme ovoce - 3. vydání
-9%
Klaus Hagmann, Birgit Essich
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,99 €
15,47 €