Lucia Jesenská-Horecká

Kuchárska kniha Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Juraj Štefuň - GEORG
Rok vydania 2016
Počet strán 86
Typ viazania Knihy viazané
Hmotnosť (g) 216 g
Rozmery (š-v-h) 210x145
EAN 9788081541483
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Lenivá kuchárka 2 - Jednoducho, rýchlo a chutne
-9%
Veronika Čopíková, Peter Farkaš
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €
Lenivá kuchárka
-9%
Veronika Čopíková, Peter Farkaš
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €
Dobré jedlo pre dobrých ľudí
-9%
Miroslav Heredoš
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,90 €
13,56 €