Jette Sanderová
Creme brulée & panna cotta
Jemné krémové, ale aj chrumkavé, korenisté a pikantné, s paradajkami a bylinkami, krevetami a kuracím mäsom, studené alebo teplé. Nové recepty na creme brulée a panna cottu vás nadchnú novými chuťami a neuveriteľnými kombináciami. Zažite aj vy chuťovú revolúciu! – Vyše 50 kreatívnych receptov. – Od sladkých až po lahodne pikantné. – Nové variácie klasických dezertov. – Teraz aj ako niečo malé na zahryznutie a ako predjedlo. – Neuveriteľne jednoduchá príprava. – Pozor, návykové! Z nemeckého originálu Creme brulée & Panna cotta(Fackelträger Verlag GmbH, Köln, 2014) preložila Eva Budjačová.
Jemné krémové, ale aj chrumkavé, korenisté a pikantné, s paradajkami a bylinkami, krevetami a kuracím mäsom, studené alebo teplé. Nové recepty na creme brulée a panna cottu vás nadchnú novými chuťami a neuveriteľnými kombináciami. Zažite aj vy chuťovú revolúciu! – Vyše 50 kreatívnych receptov. – Od sladkých až po lahodne pikantné. – Nové variácie klasických dezertov. – Teraz aj ako niečo malé na zahryznutie a ako predjedlo. – Neuveriteľne jednoduchá príprava. – Pozor, návykové! Z nemeckého originálu Creme brulée & Panna cotta(Fackelträger Verlag GmbH, Köln, 2014) preložila Eva Budjačová.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | IKAR, a.s. |
Rok vydania | 2016 |
Počet strán | 128 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 796 g |
Rozmery (š-v-h) | 266x216 |
EAN | 9788055148458 |
Dodacia doba | nedostupné |