Kolektív
Veľká kniha o pečení chleba
Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva, prinášame 60 receptov, podľa ktorých možno ľahko upiecť pšeničný, špaldový alebo tmavý chlieb a rozmanité pečivo. Dobroty – ochutené bylinkami alebo sladké, korenisté či s jemnou chuťou, vláčne alebo chrumkavé, ako sú špaldovo-tekvicový chlieb, orechovo-mandľový chlieb s olivami, trojaká štóla, jablkový chlieb, žemle so slaninou alebo čerešňové žemle –navodia v každej kuchyni tú pravú atmosféru vidieka! Z nemeckého originálu DasgroßeLandfrauenBrot&BrötchenBackbuch (KometVerlagGmbH, Köln) preložila Ľudmila Strukely.
Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva, prinášame 60 receptov, podľa ktorých možno ľahko upiecť pšeničný, špaldový alebo tmavý chlieb a rozmanité pečivo. Dobroty – ochutené bylinkami alebo sladké, korenisté či s jemnou chuťou, vláčne alebo chrumkavé, ako sú špaldovo-tekvicový chlieb, orechovo-mandľový chlieb s olivami, trojaká štóla, jablkový chlieb, žemle so slaninou alebo čerešňové žemle –navodia v každej kuchyni tú pravú atmosféru vidieka! Z nemeckého originálu DasgroßeLandfrauenBrot&BrötchenBackbuch (KometVerlagGmbH, Köln) preložila Ľudmila Strukely.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | IKAR, a.s. |
Rok vydania | 2015 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 783 g |
Rozmery (š-v-h) | 216-266 |
EAN | 9788055145839 |
Dodacia doba | nedostupné |