Redakce časopisu Apetit

Ako nakupovať a spracovávať mäso - Všetko čo musíte vedieť o nakupovaní a príprave mäsa, overené recepty a tipy šéfkuchára Václava Friča

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!

Jazyk slovenský
Vydavateľ BURDA Media 2000
Rok vydania 2015
Počet strán 180
Typ viazania pevná
Hmotnosť (g) 724 g
Rozmery (š-v-h) 275x210
EAN 9788087575406
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Britské dobrodružství Jamese Martina
-9%
James Martin
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,95 €
18,16 €
Slovenská kuchyňa
-9%
Ružena Murgová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,00 €
8,19 €