Redakce časopisu Apetit
Polievky - kuchárka z edície Apetit
Prvá kniha Apetit, ktorá zahreje vám ponúkne 168 strán preverených receptov. Prvý kuchárka, kde si svoju polievku vyberie naozaj každý - obsahuje všetko od najobyčajnejších receptov na zemiakovú polievku až po vybrané delikatesy z jedálnych lístkov luxusných reštaurácií. 168 strán starostlivo vybraných a redaktorkami Apetit vyskúšaných receptov je rozdelené do 7 kapitol: Jedinečné & zásadné Z celého sveta Krémové & zeleninové Husté & poctivé Číre & ľahké Studené & osviežujúce Vývary & Zavarko V kapitole Jedinečné & zásadný nájdete všetky klasické české polievky, ktoré chutia ako leto u babičky. Druhá kapitola obsahuje najznámejšie svetové polievky, ktoré jednoducho musíte ochutnať - francúzskou cibuľačku, ruský boršč, slovenská kapustnicu, balkánsku Corby, taliansku minestrone ... V sekcii krémov si na svoje prídu milovníci hladkých zeleninových polievok. Oddiel Husté & poctivé využijú tí, ktorí hľadajú niečo poriadne treba k večeri; naopak kapitola čírych & ľahkých polievok je určená všetkým, čo sa chcú rozohriať pred hlavným chodom. A studené ovocné a zeleninové polievky osvieži v sparnom lete. Posledná kapitola obsahuje návod na ten najlepší hovädzie a kuracie vývar krok za krokom s množstvom praktických rád a tipov. Nájdete v nej klasické aj polozabudnuté recepty na rezance, halušky, knedličky, krutóny a ďalšie dobroty, ktoré si do polievok môžete pridávať.
Prvá kniha Apetit, ktorá zahreje vám ponúkne 168 strán preverených receptov. Prvý kuchárka, kde si svoju polievku vyberie naozaj každý - obsahuje všetko od najobyčajnejších receptov na zemiakovú polievku až po vybrané delikatesy z jedálnych lístkov luxusných reštaurácií. 168 strán starostlivo vybraných a redaktorkami Apetit vyskúšaných receptov je rozdelené do 7 kapitol: Jedinečné & zásadné Z celého sveta Krémové & zeleninové Husté & poctivé Číre & ľahké Studené & osviežujúce Vývary & Zavarko V kapitole Jedinečné & zásadný nájdete všetky klasické české polievky, ktoré chutia ako leto u babičky. Druhá kapitola obsahuje najznámejšie svetové polievky, ktoré jednoducho musíte ochutnať - francúzskou cibuľačku, ruský boršč, slovenská kapustnicu, balkánsku Corby, taliansku minestrone ... V sekcii krémov si na svoje prídu milovníci hladkých zeleninových polievok. Oddiel Husté & poctivé využijú tí, ktorí hľadajú niečo poriadne treba k večeri; naopak kapitola čírych & ľahkých polievok je určená všetkým, čo sa chcú rozohriať pred hlavným chodom. A studené ovocné a zeleninové polievky osvieži v sparnom lete. Posledná kapitola obsahuje návod na ten najlepší hovädzie a kuracie vývar krok za krokom s množstvom praktických rád a tipov. Nájdete v nej klasické aj polozabudnuté recepty na rezance, halušky, knedličky, krutóny a ďalšie dobroty, ktoré si do polievok môžete pridávať.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | BURDA Media 2000 |
Rok vydania | 2015 |
Počet strán | 164 |
Typ viazania | pevná |
Hmotnosť (g) | 810 g |
Rozmery (š-v-h) | 240x210 |
EAN | 9788087575338 |
Dodacia doba | nedostupné |