Redakce časopisu Apetit
Ryby a plody moře (Edice Apetit
Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora. Z receptov a odporúčaní si vyberú tí, ktorí s rybami a morskými plodmi len chcú začať i tí, ktorí ich už dávno pravidelne pripravujú a hľadajú nové nápady. Lovte a varte s chuťou! 160 strán starostlivo vybraných a redaktorkami Apetitu vyskúšaných receptov je rozdelených do 8 kapitol: Polévky Filety & celé ryby Bez kostí Plody moře Grilování Z konzervy Delikatesy Servis
Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora. Z receptov a odporúčaní si vyberú tí, ktorí s rybami a morskými plodmi len chcú začať i tí, ktorí ich už dávno pravidelne pripravujú a hľadajú nové nápady. Lovte a varte s chuťou! 160 strán starostlivo vybraných a redaktorkami Apetitu vyskúšaných receptov je rozdelených do 8 kapitol: Polévky Filety & celé ryby Bez kostí Plody moře Grilování Z konzervy Delikatesy Servis
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Burda International CZ, s.r.o. |
Rok vydania | 2012 |
Počet strán | 160 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 818 g |
Rozmery (š-v-h) | 247x215 |
EAN | 9788087575000 |
Dodacia doba | nedostupné |