Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Nová Práca
Rok vydania 2015
Počet strán 750
Typ viazania pevná
Hmotnosť (g) 1457 g
Rozmery (š-v-h) 304x220
EAN 9788089350438
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Čerstvé ovocné a zeleninové štavy
-9%
Norman W. Walker
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,00 €
7,28 €
Láska v hrncoch
-9%
Kristína Procházková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
KÁVA A KÁVOVÉ ŠPECIALITY
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
2,99 €
2,73 €
Pálíme ovoce - 3. vydání
-9%
Klaus Hagmann, Birgit Essich
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,99 €
15,47 €