Konrád Kendík
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.
47,90 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Nová Práca |
Rok vydania | 2015 |
Počet strán | 750 |
Typ viazania | pevná |
Hmotnosť (g) | 1457 g |
Rozmery (š-v-h) | 304x220 |
EAN | 9788089350438 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,00 €
7,28 €