Redakce časopisu Apetit
Mamma mia! Apetit na cestách Itálie - alebo To najlepšie od talianskych matiek
Časopis Apetit prichádza na trh s novou edíciou kuchárok, tentoraz zameranú na medzinárodnej kuchyne. Prvý kuchárkou z novej rady je kniha venovaná kuchyni talianskej, ktorá je medzi čitateľmi Apetit toľko obľúbená! V kuchárke nájdete tie najlepšie talianske recepty - na úplnú klasiku (bolonské ragú, caprese, pesto, milánske rizoto ...), bleskové recepty na cestoviny alebo šaláty a chuťovky, ale aj zložitejšie recepty popísané krok za krokom tak, aby ich zvládli aj úplní začiatočníci (treba na domácu pastu, cesto na pizzu, gnocchi,) a vybrané regionálne špeciality napr. z Južného Tirolska alebo Sicílie ... a samozrejme nechýba ani preslávené talianske dezerty - tiramisu, panna cotta, ľadové semifreddo ... Každá kapitola je uvedená servisné dvojstránku, kde sa dozviete, ako správne nakupovať a použiť talianske suroviny - od olivového oleja cez parmezán a mozzarellu až po zeleninu a ovocie (artičok, figy atď.), Čo si priviezť z dovolenky, ako čítať v jedálnom lístku v pizzerii atď.
Časopis Apetit prichádza na trh s novou edíciou kuchárok, tentoraz zameranú na medzinárodnej kuchyne. Prvý kuchárkou z novej rady je kniha venovaná kuchyni talianskej, ktorá je medzi čitateľmi Apetit toľko obľúbená! V kuchárke nájdete tie najlepšie talianske recepty - na úplnú klasiku (bolonské ragú, caprese, pesto, milánske rizoto ...), bleskové recepty na cestoviny alebo šaláty a chuťovky, ale aj zložitejšie recepty popísané krok za krokom tak, aby ich zvládli aj úplní začiatočníci (treba na domácu pastu, cesto na pizzu, gnocchi,) a vybrané regionálne špeciality napr. z Južného Tirolska alebo Sicílie ... a samozrejme nechýba ani preslávené talianske dezerty - tiramisu, panna cotta, ľadové semifreddo ... Každá kapitola je uvedená servisné dvojstránku, kde sa dozviete, ako správne nakupovať a použiť talianske suroviny - od olivového oleja cez parmezán a mozzarellu až po zeleninu a ovocie (artičok, figy atď.), Čo si priviezť z dovolenky, ako čítať v jedálnom lístku v pizzerii atď.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | BURDA Media 2000 |
Rok vydania | 2014 |
Počet strán | 164 |
Typ viazania | brožovaná |
Hmotnosť (g) | 812 g |
Rozmery (š-v-h) | 240x210 |
EAN | 9788087575239 |
Dodacia doba | nedostupné |