Redakce časopisu Apetit

Mamma mia! Apetit na cestách Itálie - alebo To najlepšie od talianskych matiek

Časopis Apetit prichádza na trh s novou edíciou kuchárok, tentoraz zameranú na medzinárodnej kuchyne. Prvý kuchárkou z novej rady je kniha venovaná kuchyni talianskej, ktorá je medzi čitateľmi Apetit toľko obľúbená! V kuchárke nájdete tie najlepšie talianske recepty - na úplnú klasiku (bolonské ragú, caprese, pesto, milánske rizoto ...), bleskové recepty na cestoviny alebo šaláty a chuťovky, ale aj zložitejšie recepty popísané krok za krokom tak, aby ich zvládli aj úplní začiatočníci (treba na domácu pastu, cesto na pizzu, gnocchi,) a vybrané regionálne špeciality napr. z Južného Tirolska alebo Sicílie ... a samozrejme nechýba ani preslávené talianske dezerty - tiramisu, panna cotta, ľadové semifreddo ... Každá kapitola je uvedená servisné dvojstránku, kde sa dozviete, ako správne nakupovať a použiť talianske suroviny - od olivového oleja cez parmezán a mozzarellu až po zeleninu a ovocie (artičok, figy atď.), Čo si priviezť z dovolenky, ako čítať v jedálnom lístku v pizzerii atď.

Časopis Apetit prichádza na trh s novou edíciou kuchárok, tentoraz zameranú na medzinárodnej kuchyne. Prvý kuchárkou z novej rady je kniha venovaná kuchyni talianskej, ktorá je medzi čitateľmi Apetit toľko obľúbená! V kuchárke nájdete tie najlepšie talianske recepty - na úplnú klasiku (bolonské ragú, caprese, pesto, milánske rizoto ...), bleskové recepty na cestoviny alebo šaláty a chuťovky, ale aj zložitejšie recepty popísané krok za krokom tak, aby ich zvládli aj úplní začiatočníci (treba na domácu pastu, cesto na pizzu, gnocchi,) a vybrané regionálne špeciality napr. z Južného Tirolska alebo Sicílie ... a samozrejme nechýba ani preslávené talianske dezerty - tiramisu, panna cotta, ľadové semifreddo ... Každá kapitola je uvedená servisné dvojstránku, kde sa dozviete, ako správne nakupovať a použiť talianske suroviny - od olivového oleja cez parmezán a mozzarellu až po zeleninu a ovocie (artičok, figy atď.), Čo si priviezť z dovolenky, ako čítať v jedálnom lístku v pizzerii atď.

Jazyk slovenský
Vydavateľ BURDA Media 2000
Rok vydania 2014
Počet strán 164
Typ viazania brožovaná
Hmotnosť (g) 812 g
Rozmery (š-v-h) 240x210
EAN 9788087575239
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Hrnčeková kuchárka
-9%
Kolektív
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,90 €
13,56 €
Prvé príkrmy - Pre zdravé brušká
-9%
Anetta Vaculíková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
18,90 €
17,20 €
Keto pečivo
-9%
Faith Gorsky, Lara Clevenger
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
21,94 €
19,97 €
Japonská kuchyňa: Vegetariánske recepty na každý deň
-9%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
26,90 €
24,48 €
Grilujeme po celý rok
-9%
Blanka Poláčková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,99 €
9,10 €
Superpolievky. Hviezdy kuchyne na sto spôsobov
-9%
AMBER LOCKE
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,95 €
10,88 €
Vilo Habo špeciál - Najlepšie recepty z TV šou
Vilo Habo
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
3,90 €
Zápisky z kuchyne
-9%
Martina Dorkinová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
15,90 €
14,47 €