Renato Magát

100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy "100 najslávnejších receptov." Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník. Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy "100 najslávnejších receptov." Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník. Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Vydavateľstvo Príroda
Rok vydania 2014
Počet strán 208
Typ viazania pevná
Hmotnosť (g) 1050 g
Rozmery (š-v-h) 290x205
EAN 9788007023635
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Pečieme na Vianoce
-9%
Zora Mintalová Zubercová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,95 €
10,88 €
Moja sladká výzva
-9%
Adriana Poláková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
7,70 €
7,01 €
Hrnčekové zákusky - 77 skvelých receptov
-9%
Zoltán Liptai
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,90 €
8,10 €
Čokoláda - Fascinujúci príbeh delikatesy
-9%
Dom Ramsey
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,90 €
15,38 €
KETO dobroty - Sladkosti a pečivo při ní
-9%
Pitre Urvashi
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
21,10 €
19,21 €
Upečme si sviatky
-10%
Petra Tóthová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,41 €
Torty pre deti - 33 dobrôt na rodinné oslavy
-9%
Jana Malaga
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,95 €
12,70 €
Pečieme s Jožkou
-9%
Jozefína Zaukolcová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €