Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Nová Práca, s.r.o.
Rok vydania 2013
Počet strán 1270
Typ viazania Knihy viazané
Hmotnosť (g) 2240 g
Rozmery (š-v-h) 220-306
EAN 9788089350445
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Čerstvé ovocné a zeleninové štavy
-9%
Norman W. Walker
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,00 €
7,28 €
Láska v hrncoch
-9%
Kristína Procházková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
KÁVA A KÁVOVÉ ŠPECIALITY
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
2,99 €
2,73 €
Pálíme ovoce - 3. vydání
-9%
Klaus Hagmann, Birgit Essich
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,99 €
15,47 €