Ján Selecký
Slovenské syry
Autor svojou knihou obohatil knižný trh o výnimočnú náučno - propagačnú publikáciu, ktorá opisuje všetky okolnosti vzniku, vývoja a modernizácie slovenského syrárstva. Publikácia svojim zaujímavým obsahom pripúta každého milovníka histórie a predovšetkým rozšíri vedomostný obzor podnikateľov, ktorrí sa zaoberajú výrobou a disribúciou, predajom syrov a ich použitím na prípravu syrových jedál v prevádzkach hromadného a verejného stravovania. Bude nápomocná i študentom na potravinárských školách a poľnohospodárských školách.
Autor svojou knihou obohatil knižný trh o výnimočnú náučno - propagačnú publikáciu, ktorá opisuje všetky okolnosti vzniku, vývoja a modernizácie slovenského syrárstva. Publikácia svojim zaujímavým obsahom pripúta každého milovníka histórie a predovšetkým rozšíri vedomostný obzor podnikateľov, ktorrí sa zaoberajú výrobou a disribúciou, predajom syrov a ich použitím na prípravu syrových jedál v prevádzkach hromadného a verejného stravovania. Bude nápomocná i študentom na potravinárských školách a poľnohospodárských školách.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Eko-konzult |
Rok vydania | 2013 |
Počet strán | 328 |
Typ viazania | pevná |
Hmotnosť (g) | 780 g |
Rozmery (š-v-h) | 245x165 |
EAN | 9788080791681 |
Dodacia doba | nedostupné |