Ján Selecký

Slovenské syry

Autor svojou knihou obohatil knižný trh o výnimočnú náučno - propagačnú publikáciu, ktorá opisuje všetky okolnosti vzniku, vývoja a modernizácie slovenského syrárstva. Publikácia svojim zaujímavým obsahom pripúta každého milovníka histórie a predovšetkým rozšíri vedomostný obzor podnikateľov, ktorrí sa zaoberajú výrobou a disribúciou, predajom syrov a ich použitím na prípravu syrových jedál v prevádzkach hromadného a verejného stravovania. Bude nápomocná i študentom na potravinárských školách a poľnohospodárských školách.

Autor svojou knihou obohatil knižný trh o výnimočnú náučno - propagačnú publikáciu, ktorá opisuje všetky okolnosti vzniku, vývoja a modernizácie slovenského syrárstva. Publikácia svojim zaujímavým obsahom pripúta každého milovníka histórie a predovšetkým rozšíri vedomostný obzor podnikateľov, ktorrí sa zaoberajú výrobou a disribúciou, predajom syrov a ich použitím na prípravu syrových jedál v prevádzkach hromadného a verejného stravovania. Bude nápomocná i študentom na potravinárských školách a poľnohospodárských školách.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Eko-konzult
Rok vydania 2013
Počet strán 328
Typ viazania pevná
Hmotnosť (g) 780 g
Rozmery (š-v-h) 245x165
EAN 9788080791681
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Dokonalý steak od farmára na tanier
-9%
Marcus Polman
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,95 €
18,16 €