Ingeborg Pils
Kulinárska encyklopédia
Táto príručka je sprievodcom po fascinujúcom a pestrom svete potravín. Pomôže vám pri každodenných nákupoch a poslúži ako zdroj kulinárskej inšpirácie či dodatočných informácií. Kulinárska encyklopédia sprostredkúva základné poznatky o viac než 1 000 potravinách, surovinách a prísadách. Nechajte sa zlákať, spoznajte a ochutnajte neznáme špeciality alebo opätovne objavte druhy ovocia a zeleniny, ktoré už takmer upadli do zabudnutia.
Táto príručka je sprievodcom po fascinujúcom a pestrom svete potravín. Pomôže vám pri každodenných nákupoch a poslúži ako zdroj kulinárskej inšpirácie či dodatočných informácií. Kulinárska encyklopédia sprostredkúva základné poznatky o viac než 1 000 potravinách, surovinách a prísadách. Nechajte sa zlákať, spoznajte a ochutnajte neznáme špeciality alebo opätovne objavte druhy ovocia a zeleniny, ktoré už takmer upadli do zabudnutia.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | SLOVART |
Rok vydania | 2012 |
Počet strán | 384 |
Typ viazania | tvrdá |
Hmotnosť (g) | 931 g |
Rozmery (š-v-h) | 16x20 cm |
EAN | 9788055604923 |
Dodacia doba | nedostupné |