Katarína Marettová
Slovenská kuchárka /Slovak Cuisine - 2. vydanie
V tejto jedinečnej kuchárskej knižke nájdete tradičné slovenské recepty v slovenskom aj anglickom jazyku. Veríme, že ju ocenia predovšetkým v zmiešaných manželstvách, kde jeden z manželov je pôvodom Slovák. Obsahuje výber jedál, ktoré sa varia v súčasných slovenských rodinách, ale majú už svoju tradíciu. Je vhodným darčekom aj pre turistov zo zahraničia. Fotografie ku všetkým jedlám zhotovil známy slovenský fotograf Vladimír Horecký
V tejto jedinečnej kuchárskej knižke nájdete tradičné slovenské recepty v slovenskom aj anglickom jazyku. Veríme, že ju ocenia predovšetkým v zmiešaných manželstvách, kde jeden z manželov je pôvodom Slovák. Obsahuje výber jedál, ktoré sa varia v súčasných slovenských rodinách, ale majú už svoju tradíciu. Je vhodným darčekom aj pre turistov zo zahraničia. Fotografie ku všetkým jedlám zhotovil známy slovenský fotograf Vladimír Horecký
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Vydavateľstvo Príroda, s.r.o. |
Rok vydania | 2011 |
Počet strán | 88 |
Typ viazania | Knihy viazané |
Hmotnosť (g) | 395 g |
Rozmery (š-v-h) | 240x170 |
EAN | 9788007019355 |
Dodacia doba | nedostupné |